actueel

OASE Weekthema

OASE Weekthema week 23

Wat gebeurt er als verhalen worden doorverteld? Ze worden telkens iets groter, telkens iets sterker, telkens iets onwaarschijnlijker … Nou ja, sommige verhalen zijn vast wel waar maar heel veel toch niet helemaal.

Op 21 april hebben klas 1 en 2 de voorstelling “Raps ’n Taps!” van het duo Maple Swank gezien in theater De Meenthe. Het was een geslaagde voorstelling met een mix van rap, beatbox, breakdance,  tap en zang.  Er was veel interactie en leerlingen konden veel vragen stellen. Bij het vak Nederlands heeft een aantal leerlingen een recensie geschreven, waaronder Marit de Ruiter.

Lees verder...
Geplaatst op maandag 18 mei 2015
We zijn begonnen....

examen15.JPG (71 kb)
Geplaatst op maandag 11 mei 2015
Op vrijdag 24 april jl. hebben de leerlingen van groep 1 t/m 4 van de Clausschool meegedaan aan de Koningsspelen. De organisatie hiervoor was in handen van korfbalvereniging Noveas.
Omdat er flink veel spellen gedaan werden was het een hele klus om voor alle spellen voldoende begeleiding te vinden. Gelukkig bracht CSG Eekeringe, met hun sportklas en LO2-leerlingen, uitkomst. Lees verder...
Geplaatst op vrijdag 1 mei 2015

De vierde klas leerlingen hebben de aankomende dagen hun praktijkexamens. Omdat alle praktijkdocenten hier bij betrokken zijn en de examens veel tijd nemen vallen er meer lessen uit dan u en de leerlingen van ons gewend bent. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Uiteraard doen we ons uiterste best de overlast tot een minimum te beperken.

 

De directie

Geplaatst op maandag 20 april 2015
Tijdens de ouderavond van 23 maart jl. kwam het verzoek van ouders om de informatie van de gastsprekers digitaal beschikbaar te stellen. Lees verder...
Geplaatst op donderdag 9 april 2015