actueel

Op vrijdag 20 juli hebben we het schooljaar afgesloten. Onze leerlingen en niet te vergeten alle medewerkers, genieten van een periode waarin volop ruimte is voor ontspanning, reizen, batterijen opladen etc. Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. Vanaf woensdag 29 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar. De docenten zijn er vanaf maandag 3 september weer.

 

Voor de start van het nieuwe jaar worden de leerlingen op dinsdag 4 september weer op school verwacht. Leerlingen van klas 2 starten om 9.00 uur met het kennismakingsprogramma. De leerlingen van klas 3 om 09.30 uur en klas 4 om 10.00 uur. Voor de leerlingen van klas 1 begint deze eerste schooldag om 11.00 uur. De indeling van de klassen 2, 3 en 4 wordt de eerste schooldag bekend gemaakt.

 

Voor nu allemaal een fijne vakantie toegewenst!

 

Alleen voor noodgevallen kunt u de schoolleiding bereiken via de telefoonnummers die vermeld staan in de schoolgids (beschikbaar als download op de website).


Namens alle medewerkers,

Paul Krisman

Dennie Vossebelt

Harold Groenewoud

Geplaatst op vrijdag 20 juli 2018
Op de administratie zijn de voorbereidingen voor het komend schooljaar weer in volle gang. Om dit proces goed te laten verlopen is Magister voor leerlingen en ouders van vrijdag 20 juli t/m maandag 3 september niet bereikbaar.
Geplaatst op donderdag 19 juli 2018