actueel

Een gezonde leeromgeving vinden wij erg belangrijk. Daarom heeft onze school vanaf de start van schooljaar 2017-2018 een rookvrij schoolterrein. Er mag dan nergens meer op het schoolterrein gerookt worden. Dit geldt voor iedereen: leerlingen, medewerkers, ouders en bezoekers. Ook tijdens ouderavonden en andere activiteiten buiten de reguliere schooltijd.

Lees verder...

Woensdag 18 oktober vanaf 19.30 uur kan een ieder getuige zijn van de presentatie van vijf nieuwe bedrijven in de gemeente Steenwijkerland. Vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee + …. klaar in de Eetkringe. Tres & Uno, WVP, Flamp, Kev-Kev en Fully Clean zijn de jonge ondernemers. Na afloop van de presentaties is er volop gelegenheid om aandelen en producten te kopen.

Lees verder...
Geplaatst op maandag 16 oktober 2017

Door een technische storing in onze telefooncentrale zijn wij af en toe telefonisch niet bereikbaar op 0521 513 527. Excuus voor het ongemak. In geval van nood kunt u de school bereiken via de mobiele nummers van de schoolleiding en de leerjaarcoördinatoren. Deze telefoonnummers zijn via de volgende link te vinden in de schoolgids op onze website.

Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017
Op donderdag 12 oktober mogen de leerlingen zich weer van hun sportieve kant laten zien tijdens de jaarlijks buitensportdag. De opzet van de sportdag is gelijk aan die van vorig jaar en zal per leerjaar plaatsvinden, elk op een andere locatie. Lees verder...
Geplaatst op maandag 9 oktober 2017
Vrijdag 13 oktober 2017 organiseert Eekeringe het schoolfeest 2017. De voorverkoop voor het feest is vandaag, maandag 9 oktober, gestart. Een kaartje kost €2.50 in de voorverkoop en €3 op vrijdagavond aan de deur. Wie in de voorverkoop zijn kaartje bemachtigt, krijgt een muntje cadeau. Lees verder...
Geplaatst op maandag 9 oktober 2017