actueel

Voor veel mensen betekent Pasen lekker eten, gezelligheid met de familie en eieren zoeken. Dit feest, dat aan het begin van de lente valt, is van oorsprong een christelijk feest. In de kerk herdenken en vieren christenen dat Jezus is gekruisigd op Goede Vrijdag en met Pasen is opgestaan uit de dood. Een verhaal waarin eigenlijk niet zoveel te zien valt. En toch ook weer wel….

Lees verder...
Geplaatst op donderdag 22 maart 2018

Een groep leerlingen is al vanaf het begin van het schooljaar bezig om de schoolmusical in te studeren. Welina Ensink en Melissa Mendel oefenen wekelijks met deze enthousiaste club.

Op maandag 26 maart wordt ‘Beauty and the Beast ’ voor al onze leerlingen opgevoerd van 13.00 tot 14.30 uur in Theater de Meenthe.

Lees verder...
Geplaatst op maandag 19 maart 2018

Graag nodigen wij u uit voor de ouderavond op dinsdag 13 maart 2018. Deze avond zal onze decaan mevrouw Koster u iets vertellen over de doorstroommogelijkheden na CSG Eekeringe. Verder maken de leerlingen van Mavo, Zorg en Welzijn en Economie en Ondernemen een keuze in vakken die ze meenemen naar leerjaar 4. Mevrouw Koster zal u vertellen welke keuzes er mogelijk zijn.

Lees verder...
Geplaatst op maandag 5 maart 2018
We hebben vanmiddag een leuke sportinstuif gehad met leerlingen die volgend jaar wellicht gaan kiezen voor onze sportklas.

Geplaatst op woensdag 21 februari 2018
Gerben Brandts, Kirsten Brouwer en Maarten van den Brink deden dinsdag mee aan Skills Talents in Raalte. Dit zijn teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’s in vakmanschap. Skills talents geeft leerlingen de kans om vaktrots te ontwikkelen en hun eigen talent te ontdekken. Ook leren de deelnemers om in teamverband te werken en oefenen ze met realistische praktijkopdrachten voor het examen. Lees verder...
Geplaatst op woensdag 14 februari 2018