actueel
Dit schooljaar zijn onze open avonden op woensdag 7 februari en donderdag 8 februari 2018. Jullie zijn allemaal van harte welkom om onze prachtige school te bekijken. Lees verder...
Heeft u al gekeken op https://kominactie.3fm.nl/kant-en-klaar/CSG-Eekeringe en de actie van de klas van uw kind aangeklikt? Het is ook mogelijk om de actie te ondersteunen door op de knop “doneer” te drukken en een gift te doen. Lees verder...

Vandaag was het "Wereld-foute-kersttruien-dag". Her en der zag je ze opduiken; de foute kersttruien.

Spontaan ontstond het idee om 20 leerlingen en/of medewerkers met een foute kersttrui op de foto te krijgen om daarmee een donatie binnen te halen voor Serious Requist. Helaas zijn we niet verder gekomen dan 10 man. Maandag gaan we voor de herkansing. Dus heb je een foute kersttrui? Trekke hem an en kom bij aanvang van de eerste pauze naar lokaal 1.10 voor een foute foto! Dan gaat de donatie naar Serious Request.

Lees verder...
Geplaatst op vrijdag 15 december 2017

Zoals u ongetwijfeld gehoord hebt van uw zoon/dochter zijn we met alle klassen aan de slag voor de actie 3FM Serious Request. De Jong Ondernemers van CSG Eekeringe zijn druk bezig met het bakken en verkopen van oliebollen. U kunt deze heerlijke oliebollen ook bij ons bestellen.

 

Vul daarom de bijlage in en smullen maar!

 

Vriendelijke groet,

3EK/4JB/4JK

Geplaatst op dinsdag 5 december 2017

Kerstmis is het feest van “licht in de duisternis”. Dit jaar staat onze kerstviering in het teken van “iets van dit licht” te verspreiden. Door geld in te zamelen voor het goede doel van Serious Request willen wij laten zien dat wij iets van onze eigen rijkdom en overvloed willen delen met mensen die het minder hebben.

Dinsdag 21 november heeft het Rode Kruis aan alle klassen een voorlichting gegeven over het goede doel van dit jaar: het herenigen van families.

Lees verder...
Geplaatst op donderdag 30 november 2017