actueel

OASE Weekthema

OASE Weekthema week 6

Vrouwe justitia. Zonder aanzien des persoons zal zij de feiten moeten wegen bepalen wie er schuldig is. Vaak is dat een lastige kwestie op het scherp van de snede. Want het uiteindelijke oordeel snijdt toch door je ziel .?

Dit schooljaar zijn onze open avonden op woensdag 28 en donderdag 29 januari. Jullie zijn allemaal van harte welkom om onze prachtige school te bekijken. Lees verder...
In verband met een studiemiddag voor het personeel vervallen maandagmiddag 26 januari na 12.50u alle lessen.


De directie

Geplaatst op donderdag 22 januari 2015
De 2e-jaars leerlingen van de sportklas zijn op wintersport, de belevenissen zijn te lezen via de volgende link.
Geplaatst op donderdag 22 januari 2015
Over een dikke week houden we weer de jaarlijkse binnensportdag. Een sportief en gezellig evenement, dat zowel voor de onder-als bovenbouw in sporthal de Waterwijck wordt georganiseerd. We starten met de bovenbouw op de ochtend. ’s Middags volgen dan de klassen 1 en 2. Lees verder...
Geplaatst op woensdag 21 januari 2015

In week 4, dat is van maandag 19 tot en met vrijdag  23 januari, hebben alle eerste, tweede en derde klassen projectweek. Deze duren drie dagen. Op de donderdag en de vrijdag is er gewoon les.

Klas 4 heeft deze hele week schoolexamens. De leerlingen uit de sportklas in het tweede jaar gaan op winterkamp. (zij vertrekken zondag de 18e al)

Lees verder...
Geplaatst op donderdag 15 januari 2015