actueel

Na de gezamenlijke paasviering op donderdag 17 april in de Grote of St. Clemens Kerk is de meivakantie voor leerlingen en medewerkers nu begonnen. De meivakantie duurt tot en met maandag 5 mei 2014. Op dinsdag 6 mei begint de school weer en zijn we ook telefonisch weer bereikbaar via 0521 513527. In noodgevallen tijdens de vakantieperiode zijn de directieleden via de in de schoolgids vermelde mobiele nummers bereikbaar.

 

We wensen alle ouders/verzorgers en ook alle leerlingen goede paasdagen en een fijne vakantie toe!

Geplaatst op donderdag 17 april 2014

Donderdag 17 april organiseren wij een paasviering voor alle leerlingen en personeel in de Grote- of St. Clemenskerk te Steenwijk. Deze viering wordt grotendeels gevuld door bijdragen van onze leerlingen en collega’s.

De paasviering wordt aansluitend op het vierde lesuur gehouden. Na een korte inleiding in de klas met de mentor gaan we met de leerlingen lopend naar de kerk. Daar zal de viering, met als thema “zwak of sterk”, van 12.30 tot 13.30 uur plaats vinden.

Na de viering gaan we weer lopend naar school en wordt er kort afgesloten in de klas met de mentor. Na deze afsluiting, tegen 14.00 uur, zijn de leerlingen vrij en kunnen ze vakantie vieren.

We rekenen samen met alle leerlingen en personeel op een mooie viering!


paasviering2014.jpg (88 kb) 
Commissie vieringen en directie 

Geplaatst op woensdag 16 april 2014
Donderdag 10 april a.s. zal de hele dag in het teken staan van keuzes maken. Overdag wordt er een themadag 'keuze' aangeboden aan alle tweedeklassers en 's avonds is er een ouderavond met als thema 'op weg naar de bovenbouw'. Lees verder...
Geplaatst op woensdag 9 april 2014
Dinsdag 1 april is in de mediatheek de expositie over vernietigingskamp Auschwitz geopend. De expositie bestaat uit 13 panelen die de belangrijkste functies van Auschwitz samenvatten. Verder zijn koffers, met persoonlijke verhalen van overlevenden, tentoongesteld. Lees verder...
Geplaatst op vrijdag 4 april 2014
Aanstaande donderdag 10 april heeft uw zoon/dochter een themadag. Het thema van deze dag is: Vandalisme Lees verder...
Geplaatst op vrijdag 4 april 2014