actueel
In het schooljaar 2017-2018 gaan alle leerlingen op onze school een belangrijk stap zetten. Vanaf dat moment gaan ze werken met een eigen laptop. Het is volgens ons tijd voor een rijker, meer afwisselend, eigentijds en persoonlijk onderwijs. De laptop gaat de boeken (nog) niet vervangen maar wordt ingezet naast de bestaande methodes. Lees verder...

Op vrijdag 21 juli hebben we het schooljaar afgesloten. Onze leerlingen en niet te vergeten alle medewerkers, genieten van een periode waarin volop ruimte is voor ontspanning, reizen, batterijen opladen etc. Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. Vanaf woensdag 30 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar. De docenten zijn er vanaf maandag 4 september weer.

 

Voor de start van het nieuwe jaar worden de leerlingen op dinsdag 5 september weer op school verwacht. Leerlingen van klas 2 starten om 9.00 uur met het kennismakingsprogramma. De leerlingen van klas 3 om 09.30 uur en klas 4 om 10.00 uur. Voor de leerlingen van klas 1 begint deze eerste schooldag om 11.00 uur. De indeling van de klassen 2, 3 en 4 wordt de eerste schooldag bekend gemaakt.

 

Voor nu allemaal een fijne vakantie toegewenst!


namens alle medewerkers,

Fokke Rosier

Harold Groenewoud

Paul Krisman

Geplaatst op vrijdag 21 juli 2017
Op de administratie zijn de voorbereidingen voor het komend schooljaar weer in volle gang. Om dit proces goed te laten verlopen is Magister voor leerlingen en ouders van vrijdag 21 juli t/m maandag 4 september niet bereikbaar.
Geplaatst op vrijdag 21 juli 2017
De huidige Medezeggenschapsraad bestaat uit zes personeelsleden en zes leden van de oudergeleding. Voor twee ouders is het zo dat hun kind geslaagd is. Daarmee komt voor deze mensen automatisch een einde aan hun MR-lidmaatschap. Daarmee is er aan het begin van het nieuwe schooljaar dus plaats voor twee nieuwe leden voor de oudergeleding. Lees verder...
Geplaatst op dinsdag 18 juli 2017

Donderdag 20 juli kun je het rapport ophalen en kan de vakantie echt beginnen.

 

De lokalen staan hieronder en komen ook op het scherm in de Eetkringe te staan.

Lees verder...
Geplaatst op maandag 17 juli 2017