actueel

Een groep leerlingen is al vanaf het begin van het schooljaar bezig om de schoolmusical in te studeren. Welina Ensink en Melissa Mendel oefenen wekelijks met deze enthousiaste club.

Op maandag 26 maart wordt ‘Beauty and the Beast ’ voor al onze leerlingen opgevoerd van 13.00 tot 14.30 uur in Theater de Meenthe.

 

Daarnaast willen we ook u in de gelegenheid stellen om deze musical te bezoeken. Daarom is er op maandag 26 maart voor u als ouder/verzorger ’s avonds ook een uitvoering in de Meenthe. De aanvang daarvan is 19.00 uur.

U kunt de gratis kaarten bestellen via musical@eekeringe.nl

onder vermelding van: de naam van uw zoon/dochter, de klas en het gewenste aantal kaarten. Het bestellen kan tot en met woensdag 21 maart a.s. Na de verwerking van uw bestelling zullen wij de kaartjes aan uw zoon/dochter meegeven.

 

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om de voorstelling ‘Beauty and the Beast’ te bezoeken. Alle deelnemers en begeleiders van de musical zullen het zeker op prijs stellen dat u het resultaat, waar zo hard naar toegewerkt is, komt bewonderen! U kunt zelf ook nog mensen uitnodigen om mee te gaan. Kortom: u bent van harte welkom!

beautybeast.jpg (21 kb)

Geplaatst op maandag 19 maart 2018