actueel

Beste leerling van klas 4; Hopelijk ben je nog lekker aan het genieten van de laatste vakantieweek, maar het eind van de lange schoolvakantie komt langzaam in zicht. Volgende week dinsdag 4 september gaat het dan toch echt gebeuren, want dan is de start van het nieuwe schooljaar.

 

Dinsdag word je samen met de medeleerlingen van klas 4 om 9.30 uur op school verwacht. Op deze eerste schooldag maak je kennis met je klas en je nieuwe mentor. Er is een kennismakingsspel, het rooster wordt doorgenomen en ook worden er afspraken gemaakt voor het nieuwe schooljaar. We sluiten deze introductie af om 11.30 uur.

 

Maar voor de mavo-leerlingen is de dag dan nog niet afgelopen, omdat er direct een start wordt gemaakt met het profielwerkstuk. Om 11.30 uur zullen alle leerlingen van 4 mavo in de mediatheek aan het werk gaan met deze opdracht. Zoals in klas 3 is verteld, zul je samen met één of twee klasgenoten aan de slag gaan met een onderwerp waar je een hoofdvraag en verschillende deelvragen bij moet bedenken. De eindtijd van deze dag is 15.45 uur. Op woensdag 5 en ook donderdag 6 september zullen de dagen op dit tijdstip afgesloten worden. 

 

Wat moet je deze dag meenemen:

  • agenda en een goed gevuld etui;

 

voor de mavo-leerlingen:

  • profielwerkstukboekje;
  • onderwerp profielwerkstuk;
  • opgeladen laptop;
  • lunch en drinken.

  

Nog een fijne week en graag tot dinsdag 4 september!

 

 

Met vriendelijke groet namens alle mentoren van klas 4,

 

Dhr. G. Veenstra

Leerjaarcoördinator klas 4

gveenstra@eekeringe.nl

Geplaatst op woensdag 29 augustus 2018