Magister voor leerlingen/ouders

Magister is ons schooladministratiesysteem. Iedere leerling en ouder kan inloggen met een eigen loginnaam en wachtwoord. Klik op het Magister logo om naar Magister te gaan of gebruik de volgende URL: http://eekeringe.magister.net

Wachtwoord kwijt?
Leerlingen kunnen langskomen bij ICT wanneer ze hun wachtwoord kwijt zijn. Ouders kunnen na het invoeren van hun gebruikersnaam op "wachtwoord vergeten" klikken.

Problemen met inloggen?
Stuur een e-mail naar systeembeheer@eekeringe.nl en omschrijf duidelijk uw probleem. Vergeet niet de naam en klas van uw kind te vermelden.

Welke browsers worden ondersteund?
Magister Web draait op alle apparaten: PC, Mac, Chromebook, tablet en ook op uw smartphone. Het is toegankelijk via een browser. Met welke browsers Magister Web het beste werkt kunt u lezen in dit overzicht. Welke browser u nu gebruikt kun je op deze pagina aflezen.

Absenties
Bij de registratie van de absenties wordt gebruik gemaakt van verschillende afkortingen. Een overzicht van de betekenis van deze afkortingen is hier te downloaden.

Ouderavond
Als er een ouderavond is verloopt de inschrijving via Magister. Nadat u een uitnodiging ontvangen heeft kunt u zich aanmelden via uw ouderaccount. Dit kan alleen via computer of tablet (nog niet via de smartphone App). Bekijk de handleiding

bg bottom eekeringe