WIS Collect

CSG Eekeringe gebruikt met ingang van schooljaar 2018-2019 de diensten van het bedrijf 'WIS Collect' voor het innen van ouderfacturen, zoals de ouderbijdrage en facturen voor meerdaagse schoolreizen of andere schoolkosten. Hieronder vindt u een instructiefilm en een uitleg in tekst.

Hoe werkt WIS Collect?

Lees deze drie stappen over de werking van Wis Collect.

  1. U ontvangt van CSG Eekeringe, van het e-mailadres no-reply@eekeringe.nl, een e-mail met daarin een link. Bewaar deze e-mail goed. Het is uw inlog als u uw facturen nogmaals wilt bekijken.
  2. Door op deze link te klikken, komt u terecht op de online (WIS Collect) betaal-omgeving van Eekeringe. In deze omgeving kunt u zien welke factuur klaarstaat voor uw betaling, of kunt u zich aanmelden voor een excursie of activiteit waarvoor betaald moet worden.
  3. Na de acceptatie van de factuur of keuze voor deelname selecteert u de door u gewenste betalingsmogelijkheid: een directe online betaling via iDEAL of een overboeking.

U kunt de video hieronder bekijken, waar e.e.a. wordt uitgelegd of de handleiding WIS Collect downloaden.

Correct e-mailadres in Magister

Met het programma wordt zowel de inschrijving als de betaling geregeld. Het is daarom van belang dat het juiste e-mailadres van de ouder/verzorger in Magister bekend is. Tenzij anders afgesproken, gebruiken we daarvoor het e-mail adres van 'Ouder1'. Wijzigingen van het e-mailadres kunt u zelf in Magister invoeren.

Vragen?

Neem contact op via de volgende e-mailadressen:

 

bg bottom eekeringe